Sunday, November 7, 2010

Menghilangkan jerawat tanpa bahan kimia melalui sabun amooreaMenghilangkan jerawat secara semulajadi adalah merupakan cara yang terbaik. Menghilangkan jerawat cara ini akan dapat mengelakkan sebarang kesan sampingan yang biasanya ada pada cara menghilangkan jerawat berasaskan bahan kimia.

Antara bahan semulajadi untuk menghilangkan jerawat ialah sabun amoorea. Sabun amoorea merupakan sabun yang tulen dan menggunakan 100% bahan semulajadi yang menjadikan sabun amoorea selamat serta efektif. Sabun ini 100% di import dari Europe yang berfungsi sebagai " cleansing" , "toner" dan "moisturiser" untuk menjadikan kulit lebih lembut serta muda serta untuk menghilangkan jerawat, bekas jerawat dan pelbagai masalah kulit. Sabun amoorea ini adalah kaya dengan kombinasi Microalgae ( Hm-a) , " Heilmoor Clay" , Tumbuhan Licorice serta Ekstraks Tea Tree Leaf.

Jika ingin menghilangkan jerawat dengan kaedah semulajadi dan ingin mendapatkan sabun amoorea melalui pos laju dengan kos pos laju P.ERCUMA, sila klik link di bawah:

>> Cara menghilangkan bekas jerawat

No comments:

Post a Comment